Veengebied Staphorsterveld

 


B&B Staphorsterveld is in 2018 gestart in een boerderij die in 2010 is gebouwd. In 2018 is de boerderij verbouwd en ging een lang gekoesterde wens van beide eigenaren Henk en Erna in vervulling: 'een eigen bed & breakfast op het platteland'.

Henk is ondernemer en vaak weg van huis. Voor zijn werk overnacht hij dikwijls in hotels en pensions, maar zelden vindt hij een mooi plekje waar kwaliteit wordt gecombineerd met rust, ruimte en vrijheid. Waar je jezelf kan zijn, even teruggetrokken uit het bruisende leven of de vergaderzalen. Erna is verpleegkundige en houdt van het platteland, van de ruimte, haar woonkeuken en het buitenleven.

In 2004 zijn Henk en Erna verhuisd naar één van de mooiste plekjes van Nederland: de kop van Overijssel. Een waterrijk gebied, waar zij hun hobby’s zwemmen, varen en duiken naar hartenlust kunnen uitoefenen. Het landelijk wonen, de rust, het weidse, het water en de prachtige natuurgebieden spreken hun heel erg aan.

Nu de Bed & Breakfast klaar is kunnen ook andere mensen genieten van het luxe verblijf op het platteland en de prachtige natuurgebieden Staphorsterveld, De Wieden en De Weerribben, of van de vele bijzondere locaties in de buurt, zoals Museum De Fundatie of de Librije in Zwolle. Henk en Erna verheugen zich op uw komst, wensen u een fijne tijd toe in de B&B en hopen dat u mooie ervaringen zult opdoen.

15060423fw
092_2160
zwartsluis

Vermeldingen

 


U kunt ons ook vinden op: