Genieten

 


Laat een paar dagen de rust van het platteland over u heen komen. Een overnachting in de sfeervolle B&B zorgt voor ultieme ontspanning. 's Ochtends genieten van een royaal ontbijt waarbij zoveel mogelijk streekproducten worden toegepast.

 

Natuur en cultuur

 


De streek leent zicht uitstekend voor een wandeling in het Reestdal of fietstocht naar Giethoorn. Ga een dagje shoppen of cultuur snuiven in Zwolle, Kampen of Meppel. De Hanzesteden Hasselt, Kampen, Zwolle en Hattem zijn cultureel erfgoed. Deze bevinden zich op 6 tot 25 kilometer afstand.

Ook is de zakelijke gast hartelijk welkom. Persoonlijke aandacht, wifi op de kamer, een eigen keuken en een luxe wellness doucheruimte staan garant voor een aangenaam verblijf. Gedurende de hele week bent u hartelijk welkom voor logies met ontbijt. Indien gewenst kunt u tot een week voor aankomst doorgeven indien u geen ontbijt wenst; wij brengen dan € 10,00 per nacht in mindering op de rekening.


Wat kunt u verwachten?

 


Een zeer luxe B&B staat voor u klaar. Bij aankomst wordt u door ons ontvangen met een kopje koffie of thee. Bij bijzondere gelegenheden (bijv. huwelijksreis) kunnen wij ervoor zorgen dat de bubbels voor u klaar staan! U krijgt eigen sleutels, waarmee u zelf de B&B in- en uit kunt wanneer u maar wilt. De B&B is voorzien van uitgebreide verlichting, die deels ook gedimd kan worden voor de juiste sfeer. De B&B is voorzien van goede raambekleding, die ter plaatse van de slaapruimte ook verduisterend is uitgevoerd. Zo kunt u genieten van uw welverdiende rust. De leefruimte / verkeersruimte bedraagt ca. 23 m2 exclusief de sanitaire ruimtes.

keuken-3
keuken-2
koelkast-1
nespresso-2
bestek-servies
vaatwasser
glaswerk
koelkast
zitje-1
haard-afstandsbediening
haard
muziek-iphone-bluetooth-tafel-2
tv-haard
tulpen
tijdschriften
bed-verstelbaar-3
bed-verstelbaar-afstandsbediening
bed-2
kluisje
bed-kast
bed-hoek3b
badkamer-2
wc-2
wc-fontijntje
badkamer-waskom
douchekraan
kraan2
handdoeken-vandijck
kleurlicht-bediening
badkamer-3
douche-1
kleurlicht-bediening-groen
badkamer-1
douche-2
sunshower
regendouche
tuin-1
parkeren
opladen-tuin
BB-voor-2
tuin-2
struiken-bloemen

5 tulpen classificering!

 


Een bed & breakfast met vijf tulpen is van uitzonderlijk niveau. De B&B is tot in de puntjes verzorgd en alles wordt uit de kast gehaald om u een fantastisch verblijf te bezorgen. De voorzieningen, service en kwaliteit zijn van topniveau en als gast ontbreekt het u aan niets. Zie ook www.bedandbreakfastclassificatie.nl

U kunt ons ook vinden op