15060423fw
092_2160
zwartsluis

Veengebied Staphorsterveld

 


B&B Staphorsterveld is gevestigd in een boerderij die in 2010 is gebouwd. In 2018 is de boerderij volledig verbouwd en ging een lang gekoesterde wens in vervulling: 'een eigen Bed & Breakfast op het platteland'.

Tijdens de vele reizen die de huidige eigenaren hebben gemaakt werd dikwijls overnacht in drukke hotels en onpersoonlijke hotelketens. Zelden was er een mooi plekje waar kwaliteit wordt gecombineerd met rust, ruimte en vrijheid. Waar je jezelf kan zijn, even teruggetrokken uit het bruisende leven, de hectiek van het werk en het verkeer of de vergaderzalen.

In 2004 werd de rust gevonden op één van de mooiste plekjes van Nederland: de kop van Overijssel. Een waterrijk gebied, waar zwemmen, fietsen en varen in de prachtige natuur en genieten van het buitenleven nog mogelijk is. Het landelijk wonen, de rust, het weidse, het water en de prachtige natuurgebieden spreken tot de verbeelding.

Nu de Bed & Breakfast klaar is kunnen ook andere mensen genieten van het luxe verblijf op het platteland en de prachtige natuurgebieden Staphorsterveld, De Wieden en De Weerribben, of van de vele bijzondere locaties in de buurt, zoals Museum De Fundatie of de Librije in Zwolle. Gecombineerd met de liefde voor het verzorgen van gasten en het bereiden van een geweldig ontbijt maken dat uw verblijf onvergetelijk zal zijn. Wij verheugen ons op uw komst, wensen u een fijne tijd in de B&B toe en hopen dat u mooie ervaringen zult opdoen.

Van harte welkom!

 


Van harte welkom in onze Bed & Breakfast Staphorsterveld! Het is ons streven dat gasten in de B&B tot rust komen en zich thuis voelen. Dat doen we enerzijds door de luxe die het appartement en het eigen terras biedt, maar ook door een uitstekende hygiëne, gast gerichte service en een heerlijk ontbijt. Wij zijn indien gewenst aanspreekbaar, maar houden ons bij voorkeur op de achtergrond zodat gasten zich vrij kunnen voelen en kunnen genieten van de ruimte, de natuur en de rust. Samen verzorgen we het ontbijt en serveren dat bij mooi weer op het terras of anders op de kamer.

Zijn er vragen of wensen? Schroom niet om het ons te vragen!

Met hartelijke groet,

B&B Staphorsterveld.

Vermeldingen

 


U kunt ons ook vinden op: