Luxe B&B, heerlijk ontbijt! Klein maar fijn huisje, superslim, sfeervol en comfortabel ingericht. Gastvrije eigenaar, met respect voor de nu geldende anderhalve meter regels. Fijne omgeving om te fietsen.

Aart & Addie, mei 2020

We zouden eigenlijk op vakantie naar Italië, maar de corona deed Nederland en de wereld dramatisch veranderen. Na 6 weken kwamen de muren op ons af, zoals bij velen. We moesten er even tussen uit. Jawel, wat hebben wij genoten op deze fantastische, geweldige B&B. Het was SUPER! Een 10+! De omgeving, de rust, het geweldige ontbijt, gastvrijheid en zo kan ik nog even doorgaan. Je hoeft niet ver weg te gaan om nieuwe ervaringen op te doen. Bedankt voor de supervakantie!

Michiel en Anita, Mei 2020

We hebben hier een heerlijk rustig oud- & nieuwjaar gehad. We hadden ook gezocht naar een rustig plekje en tot rust kom je hier zeker. Een heel warm en gezellig welkom en verblijf. Regelmatig werd aan ons gevraagd of we het naar ons zin hadden en of we nog iets nodig hadden. Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Alles was eigenlijk geweldig. Wij hebben in elk geval genoten. Dank voor alles!

Bert & Else, December 2019 / Januari 2020

Dank voor een heel fijn verblijf. We zijn zelden zo'n complete B&B tegen gekomen, aan alles is gedacht. We hebben ons erg thuis gevoeld door jullie hartelijkheid en prachtig afgewerkte 'huisje'. Ondanks de regen blijft ook de omgeving prachtig en het haardje voegt daar nog eens extra sfeer aan toe bij thuiskomst. We komen graag nog eens terug.

Wouter & Anne, 16-18 augustus 2019, Utrecht

Wat heerlijk dat we na 80 fietsen konden uitrusten en relaxen in jullie prachtige B&B. We hebben heerlijk geslapen en wakker worden met het kraaien van de haan gaf ons weer positieve energie een nieuwe dag te beginnen. Na een fantastisch ontbijt vol goede moed weer op de pedalen richting huis! Nogmaals hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Eddie en Margreth Bruins, Enschede

Alles was zeer goed. De locatie is top! Lekker rustig en veel comfort. Het ontbijt was erg lekker en heel uitgebreid :) Tip; Ga naar de Weerribben, enorm leuk.

Frank Engbersen, Dodewaard

Wat een heerlijk verblijf hier, het ontbreekt aan niets. We hebben heerlijk in de omgeving gefietst. Route: "De boerderijen van de Reest en De Wolden" (45 km) en fietsroute "Vertelde verhalen" (40 km). Ook thuisbezorgd.nl gebruikt bij La Terrasse: eten werd keurig in de B&B gebracht. Het ontbijt was heerlijk. Bedankt voor de gastvrijheid!

Ron & Lianne, mei 2020

Bedankt voor het heerlijke verblijf in B&B Staphorsterveld. We hebben echt genoten van de accommodatie, de gastvrijheid, natuur en de rust. In deze rare periode van Corona hebben we echt onze accu's weer opgeladen (en niet alleen van de fiets 😃). Zeker het vaartochtje op jouw aangeven door "De Wieden" (aangrenzend natuurgebied, red.) was rustgevend, mede ook door het mooie weer. Het wordt voor ons moeilijk om weer een B&B te vinden welke voldoet aan deze. We hebben echt genoten.

Patrick & Jeannette, Mei 2020

"Pa en Ma, jullie krijgen van ons een B&B overnachting cadeau!" Het cadeau van onze kinderen: een overnachting in B&B Staphorsterveld omdat we 35 jaar getrouwd zijn! Nu kijken wij wel eens naar B&B op televisie dus we hadden een idee wat we konden verwachten. Maar het zelf ervaren hier bij B&B Staphorsterveld overtreft alle B&B's van de televisie. Ontvangst met koffie en thee. Champagne omdat we iets te vieren hadden en dan de luxe uitstraling en fantastische uitleg van alle technische snufjes in de B&B... Overal is echt aan gedacht. Fantastisch!! We gaan onze ervaring zeker delen met veel mensen. Succes met alles en dank jullie wel. "Door jullie voelden wij ons speciaal."

Erna Frank M., Augustus 2019

In één woord: Fantastisch! Wat hebben wij genoten van dit weekend. Zoveel oog voor detail, de fijne sfeer en heerlijke ontbijtjes maakt dat het een geweldige ervaring is om hier te zijn.

Wim & Simone, September 2019

So ein B&B wird es in dieser Form sicher nicht oft geben. Wir fanden ein perfekt stylisch und luxuriös ausgestattetes Apartment vor, was seines gleichen sucht. Die Liebe zum Detail spiegelt sich in jeder Kleinigkeit wieder. Der gepflegte Garten lädt zum Verweilen ein. Das Frühstück war ein Traum, von der Auswahl bis zur Präsentation. Getoppt wird dies alles durch die herzliche, immer bei allen Fragen hilfsbereite und lockere Art der Gastgeber – Ihr beide wart SUPER.

Martina & Detlef W., mei 2018

Wat een leuk verblijf hebben we hier gehad. Goed ontbijt, voortreffelijke bedden, heerlijke douche en badkamer, in één woord fanatastisch!! Zeker voor een herhaling vatbaar.

Familie Tjerkstra, Leeuwarden