Ons uitgangspunt is dat gasten in onze B&B tot rust komen en zich thuis voelen, verwent door de luxe die het appartement en het eigen terras biedt, maar ook door de service en het heerlijke ontbijt. Om dat mogelijk te maken bedraagt de minimale verblijfsduur 2 nachten. Via deze pagina kunt u vrijblijvend een prijsaanvraag doen, de beschikbaarheid en de prijzen van de B&B checken, maar ook direct een reserveringsaanvraag of boeking doen.

Kamerprijs is inclusief ontbijt (tenzij anders afgesproken en schriftelijk bevestigd).

De kamerprijs varieert over het jaar van € 95,00 tot € 125,00: zo is de kamer op weekenddagen in het laagseizoen iets goedkoper dan op weekenddagen in het hoogseizoen. Op/rond feestdagen of bijzondere weekends kan een toeslag worden gehanteerd. Met behulp van onderstaande reserveringstool kan de kamerprijs voor de gewenste periode worden berekend. De kamerprijs is inclusief ontbijt, BTW en Wifi, maar exclusief toeristenbelasting ( € 1,50 p.p.p.n.). Let op: de minimale verblijfsduur bedraagt 2 nachten.


Vul hieronder uw aankomst- en vertrekdatum in. Beschikbaarheid wordt getoond. Vul het aantal personen in en de prijs wordt getoond voor deze data.


Indien u uw contactgegevens en eventuele wensen opgeeft met de periode waarin u wenst te reserveren, dan zullen wij hierop reageren met prijsinformatie, onze mogelijkheden en de beschikbaarheid. Ons streven is om elke aanvraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Mocht u echter binnen 24 uur nog geen reactie van ons hebben, zou u ons dan willen bellen via +31 (0)636-502250?

Aanvullende diensten
Aanvullend op de kamerhuur biedt B&B Staphorsterveld onder meer de navolgende diensten (op aanvraag) aan:

 1. Bijplaatsen kinderbedje (0-2 jaar; € 15,00 per nacht);
 2. Fietsverhuur (normale of elektrische fietsen, mountainbikes en racefietsen, desgewenst met haal- en brengservice; prijzen op aanvraag);
 3. (Champagne-)Ontbijt. Heeft u iets te vieren of wilt u genieten van een extra feestelijk ontbijt? Laat het ons weten. Wij serveren dan graag een champagneontbijt (prijs op aanvraag);
 4. Het verzorgen van lunchpakketten (€ 9,50 per persoon);
 5. Picknickmand. Picknicken in de prachtige natuur in de omgeving van B&B Staphorsterveld, in de omliggende natuurgebieden of in Giethoorn? Beslist een aanrader! Graag verrassen wij u met een rijk gevulde picknickmand met allerlei heerlijkheden. Het is meteen een smaakvolle kennismaking met onze streek (vooraf te reserveren en prijs op aanvraag).


Overige informatie
Roken en huisdier(en) zijn niet toegestaan. Er zijn voldoende mogelijkheden om uit eten te gaan, boodschappen te doen of eten bij B&B Staphorsterveld te laten bezorgen. En mocht u zelf willen koken: er is een keuken aanwezig met alle gangbare toebehoren. Er zijn geen speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers aangebracht. Hoewel het appartement ruim is opgezet, moet het gebruik door minder invaliden per geval worden beoordeeld. Ontbijt en lunchpakket zijn op basis van gangbare voeding; neemt u contact met ons op in geval van dieet, voedselgevoeligheid of allergieën voor de mogelijkheden en eventuele meerprijzen. Voor zover wij kunnen houden wij hier graag rekening mee, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele onvoorziene gevolgen.


Tot slot
Alle overige voorwaarden zijn opgenomen in onze Algemene Voorwaarden en het Huishoudelijk Reglement. Informatie omtrent Privacy en het gebruik van Cookies is opgenomen in onze Privacy- en Cookieverklaring en omtrent het gebruik van de website in onze Disclaimer

 

Reserveren

 


Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Let op: de minimale verblijfsduur bedraagt 2 nachten. Om uw aanvraag zo snel mogelijk te kunnen behandelen, ontvangen wij graag de volgende informatie:

 1. Personalia
 2. Gewenste periode
 3. Aantal personen

We verheugen ons op uw aanvraag!

  * Verplicht


   

  Boeken